AANKOMST SCHEVENINGEN 6 AUG 2011, 12:00 UUR

zaterdag 28 mei 2011

Herb: 'Very strange weather!'

Bermuda oh Bermuda! Het ziet er naar uit dat we voorlopig nog mogen genieten van dit mooie eiland. We raadplegen gripfiles, weerfaxen, lokale weerberichten en natuurlijk weergoeroe 'Herb'. Iedereen komt tot dezelfde conclusie; we blijven nog even! Eén dappere boot vertrok toch en was vanochtend weer in de haven terug. Een heel wijs besluit, zo vinden wij. Wanneer het stormt op zee, hebben wij bootjes daar niets te zoeken. De kinderen vermaken zich uitstekend en vinden het
helemaal niet erg dat we nog niet gaan. Gisteren bakte Marcel een hele grote stapel pannenkoeken en hebben Tico, Sil, Bram en Gijs heerlijk pannenkoeken gegeten en Harry Potter 7 gekeken a/b Moonrise. Om vervolgens het 'feest' voort te zetten door te logeren a/b de Seamotions. Als 'tegenprestatie' werden wij uitgenodigd om te dineren bij de Seamotions. Heerlijk!! De afgelopen dagen hebben alle mannen met vereende krachten de waterpomp van Thomas weer werkend gekregen. Als bedankje bakte Thomas een heerlijk Deense chocoladetaart en zo belandden we uiteindelijk met z'n allen op de Seamotions waar na het heerlijke dessert de Seamotions werd omgetoverd tot 'Coos muziekcafé'. Leuk!


Vanaf maandag gaan we de vooruitzichten weer eens bekijken, zodra er veranderingen zijn en we gaan vertrekken, laten we het natuurlijk weten. Liefs, van ons.


1 opmerking:

  1. Hoi zeeluitjes,
    Wat ziet het er lekker uit bij jullie op de foto's wacht de storm maar af want je moet er wel van kunnen genieten de laatste weken. Famke en Eise kijken er al naar uit jullie in het echt te zien. Wij trouwens ook. Hier alles ok (nog de laatste loodjes en dan is het vakantie, wij zijn qua vakantie " midden" en mogen 8 juli de schooldeur achter ons dicht trekken. We gaan dan eind juli naar Italie (fietsen en relaxen) en daarna nog een week Oostenrijk (fietsen en klimmen etc) Hopelijk zien we jullie in levende lijve daar voor nog even. Maar anders doen we het gewoon na onze vakantie.

    Groetjes en behouden vaart vanuit Bergen op Zoom.

    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen