AANKOMST SCHEVENINGEN 6 AUG 2011, 12:00 UUR

zondag 1 mei 2011

San Juan



We hebben nog 1 dag de huurauto en daarom gaan we al vroeg op pad naar San Juan. Voor 's middags staan de grote boodschappen op het programma. San Juan is leuk, oud, kronkelig en heeft een prachtig fort. Het zijn er eigenlijk twee op elke landpunt één. Wij lopen eerst langs de winkelstraatjes, dan het fort aan de oostkant en vervolgens via de stadsmuur naar het fort aan de westkant. Op het immense grasveld zijn honderden kinderen aan het vliegeren. Ze zijn hier met een schoolreisje en nu is het vliegertijd. Erg leuk.

'Daar komen de schutters, daar komen ze aan'.





Het hele fort heeft 6 niveau's. We bekijken de vuurtoren, die nog steeds dienst doet, de wapenkamers, kanonnen, vele schietgaten en lezen over de Hollanders die er bijna in slaagden dit fort te veroveren. Op het bordje staat dat ze 'de
Hollanders' veel verschuldigd zijn omdat zij hen op de zwakke plekken wezen.



Wanneer we uitgekeken zijn en terug wandelen vliegt er een losgebroken vlieger over. Bram en Gijs bedenken zich geen moment en zetten de achtervolging in. Het lukt! Het zijn twee vliegers aan elkaar vastgemaakt. Mooie buit!







Mooi











Even in de schaduw uitpuffen onder een kolossale boom.


Do I need to say more?


















Tja, waar laten we 't allemaal?







Het is weer gelukt en we kunnen nog gewoon zitten, slapen, spelen en zo meer. Nu wachten we een mooi weergaatje af en steken we over naar Bermuda.





2 opmerkingen:

  1. Hoi!

    Jeetje wat een boodschappen! Knap dat je die allemaal op hebt weten te bergen! Liggen jullie nu een stuk dieper in het water?! Zachtjes varen over grote drempels!

    Jeeee zie dat jullie online zijn!
    Shoot, krijg jullie niet te pakken....:-(

    We houden contact!
    Groetjes Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo M,P,B en G,
    Nog even een berichtje, voor jullie weer een redelijk grote oversteek gaan maken.
    Bedenk regelmatig, dat ik net als Laura wel graag een stukje had willen meevaren. De mooie,spannende,leuke foto's en de door jullie
    allemaal geschreven reisverhalen maken echter veel goed.
    Een rustige en goede reis!
    Hella

    BeantwoordenVerwijderen