AANKOMST SCHEVENINGEN 6 AUG 2011, 12:00 UUR

vrijdag 20 mei 2011

The cristal caves en zo meer

We verslapen ons een beetje. Gauw ontbijten, worstelen ons door deel 1 van de rekentoets heen en gaan dan hup de bus in. Ook de chauffeur heeft kniekousen en een bermuda.

Het uitzicht is prachtig en de busrit gezellig. We stappen uit bij de Cristal Caves. Mooi!


Mooie stalagmieten, stalagtieten en een super enthousiaste gids die honderduit verteld. Twee jonge jongens hebben deze grotten ontdekt toen ze op zoek waren naar hun weggerolde bal. Om te illustreren hoe de grotten er toen uitzagen, gaan de lichten uit en staan we in het pikkedonker. Met alleen het schijnsel van zijn zaklamp laat hij zien hoe de grotten in eerste instantie onderzocht werden. De eerste toeristen werden nog in een bootje rondgevaren, wij moeten gewoon lopen.


Weer zijn er allemaal vormen en figuren te zien in de rotsen. Hier bijvoorbeeld onder is een draak cq. krokodil te zien.








Het leuke om met de jongens op stap te gaan is, dat we zoveel meer zien en doen dan 'alleen' de grotten. Deze mooie klimbomen bijvoorbeeld; daar kunnen we niet zo maar aan voorbij lopen.











En Gijs? konijntjes, eekhoorntjes of vogeltjes in de boom?

We lunchen in de beroemde Swizzle-inn. Erg lekker en leuk. Morgen is dag drie met onze buspas en hebben we 't druk! Even geen school maar vroeg met de ferry om de rest van het eiland te zien.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten