AANKOMST SCHEVENINGEN 6 AUG 2011, 12:00 UUR

woensdag 18 mei 2011

Bijkomen op Bermuda

We verkassen naar een mooi plekje aan de kade voor 'Tavern at the Sea' naast een heeel klein bootje uit Engeland. Dan is het tijd voor een het champagne-momentje. Tot nu toe hebben we ieder land/continent/eiland gepast gevierd met bubbels. Hmmm!









Vandaag, na school is het tijd voor een 'folkore' momentje op het prachtige plein van St. George. Enthousiaste amateur-toneelspelers voeren een pracht van een act op. De vrouw is beschuldigd als leugenaar en krijgt uiteindelijk haar straf. Ze moet op het stoeltje zitten, wordt over de rand van de kade geduwd en ja hoor, tot grote hilariteit van de omstanders gaat ze maar liefst 7 keer kopje onder.



















Op weg naar het fort van St. George vinden we deze kerk, hij is nog niet af...











Wanneer we denken dat we het fort nu zullen bereiken, vinden we deze meer dan prachtige baai Bram houdt het niet meer, zwembroek of niet. Hij gaat zwemmen.












Dan vinden we fort St. Catherine, leuk, mooi en goed onderhouden. We zien grote en klein kanonnen, oude en nieuwere. Het blijft leuk. Na een picknick op een nabij veldje gaan we 'bootwaarts'. Voor de tiende keer kijken we of we onze Deense vrienden zien. Zij zijn één dag voor ons uit Puerto Rico vertrokken in hun kleine 8 meter bootje, we maken ons een heel klein beetje zorgen, het is per slot van rekening heftig weer geweest. Gelukkig we zien ze, vanochtend aangekomen! We zwaaien en gebaren en 10 minuutjes later liggen ze gezellig naast ons. Drie kleine bootjes op een rij, en wij.... wij zijn de grootste! Haha, ook wel eens leuk. We nodigen Marc uit Londen en Thomas en Line uit Kopenhagen uit voor een koud, welverdiend biertje. Het wordt een hele gezellige boel en onze biervoorraad is behoorlijk geslonken.
Morgen gaan we er met de bus op uit, tot zover.

3 opmerkingen:

  1. Lieve bemanning van de moonrise,

    Wat een overtocht zeg.
    Maar nu heerlijk genieten van een warme douche,schone bedden en weer even normaal lopen zonder je ergens vast te hoeven houden. En jullie hebben dit maar weer gedaan met z'n viertjes. Super.

    groetjes van Cees en Anneke van de Beau

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi familie, fijn om te lezen dat de zeebenen weer landbenen worden. Geniet ervan.
    Groet Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo lieverds!!!
    Jullie zijn er! We kunnen jullie meteen niet meer horen op de SSB, maar wel mailen. ;-)

    Geniet van Bermuda enne... dan weten jullie ook meteen wat er gebeurd als je daar op Bermuda een leugentje verteld...

    Liefs,
    Etienne en Denise
    SY La Luna

    BeantwoordenVerwijderen