AANKOMST SCHEVENINGEN 6 AUG 2011, 12:00 UUR

woensdag 1 juni 2011

Sportdag, bbq., en misschien vertrek naar de Azoren

We hebben het maar druk hier op Bermuda. Om de spieren soepel en lenig te houden organiseerden we een Dutch/Danish sportdag op de prachtige velden hier. Eerst een opwarmertje met boompje verwisselen.Daarna 'stand in de mand en de bal is voor...'
Vervolgens trefbal en om het af te maken voetbal! Het was een waar succes. Jong en oud rende zich een rotje en we hebben enorme lol gehad met z'n allen.
Als cooling-down belandden we bij de snow-ball kraam, heerlijk geplet ijs met siroop. Hierna gingen we met bevroren kaken maar zeer tevreden bootwaarts. En nee, geen spierpijn :)
Nu de toetsperiode voor Bram en Gijs erop zit kan er weer, tot grote blijdschap van de kinderen, samengewerkt worden met Tico. En hard gewerkt hebben ze, het verslag / drieluik komt nog.
's Avonds hielden we een fantastische bbq. op de kade. Het werd een heel leuk Europees feestje met alle Hollanders, Denen en onze Duitse buurman.
Vanochtend was het tijd om de eerste Azorengangers uit te zwaaien en te toeteren. Thomas en Line zijn als eerste van 'de club' vertrokken. Met grote waarschijnlijkheid volgen wij morgen! Herb is met ons eens, of wij met Herb, 't is maar net hoe je 't bekijkt. Maar er is waarschijnlijk een weergaatje, in elk geval voor de komende vijf dagen. Morgenochtend 09.00 kijken we nog een keertje en wanneer het er dan goed uitziet: gooien we los!
De boot en wij zijn er ondertussen helemaal klaar voor. Wellicht komt dus het volgende bericht vanaf de oceaan op weg naar de Azoren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten