AANKOMST SCHEVENINGEN 6 AUG 2011, 12:00 UUR

dinsdag 8 februari 2011

Carriacou 2


Gisteren een leuke trip over het eiland gemaakt in een super gepimpt busje. Via Windward waar nog boten gebouwd worden van cederhout, en de mainstreet in Hillsborough naar het ziekenhuis. Niet omdat er iemand ziek was, maar vanwege het mooie uitzicht. De wind trok vannacht enorm aan, gelukkig ligt Tyrrelbaai heel beschut en hebben we er alleen heel veel elektriciteit aan over gehouden omdat de windmolen zich een slag in de rondte draaide. Na het ontbijt gaan we anker op en naar Sandy Island. Dat is een klein strookje onbewoond eiland. Daar lekker zwemmen en snorkelen en vervolgens uitklaren in Hillsborough. Morgen dan door naar Union Island om daar in te klaren voor de Grenadines. De temperaturen zijn en blijven uitstekend en het water is zo ontzettend mooi blauw, groen. Het contrast met de groene heuvels en witte stranden is adembenemend. We zijn erg benieuwd hoe het op Sandy Island zal zijn, vanaf de heuvels van Carriacou zag het er in elk geval schitterend uit.

2 opmerkingen:

  1. Hallo allemaal! Wat een prachtige foto's! Kan bijna niet dat het er in het echt nog mooier uitziet! Genieten! Zelfs op afstand in dit op het moment vooral grijze (maar met 3-1 van Oostenrijk gewonnen!)landje!
    juf Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo, weer helemaal bijgelezen, wat een verhalen! Zo wil ik mijn aardrijkskunde ook wel ophalen! Hoe is het met de hand van Paula? Zee-egels kunnen aardige problemen opleveren....
    Veel groetjes uit Zevenaar.

    BeantwoordenVerwijderen