AANKOMST SCHEVENINGEN 6 AUG 2011, 12:00 UUR

donderdag 14 april 2011

St. John, St. Thomas, Isla Culebra

Wát vinden we het leuk alle reacties op ons blog, via de mail of sms. Helaas kunnen we niet reageren op reacties op het blog wanneer we je e-mail adres niet hebben. We hebben ook gezien dat we weer nieuwe volgers op het blog hebben. Leuk! Hier een impressie van de afgelopen dagen. 
 Een nieuw experiment.  Bram en Gijs slapen in hun 'eigen' boot: De bijboot!  Gewapend met zaklamp, snoep, boekjes, slaapzakken, hebben ze reuze lol en slapen heerlijk!

 Binnenkort verwacht in dit  theater: (tromgeroffel) De échte piraten van de Carieb! Een bloedstollende, verterende en indrukwekkende film! Met in de hoofdrol Bram van Wijk en Gijs van Wijk. (Er bestaat een kans dat 'binnenkort' toch 'over enige maanden' wordt).

 St. John, snorkeltrail. Het ziet er boven water best aantrekkelijk uit. Klopt ook helemaal. Wit strand, blauwe zee en een strandwacht met een megafoon. Beter kun je toch niet hebben??

 Tja, in colonne snorkelen en de bordjes volgen is iets wat we natuurlijk óók gedaan moeten hebben. Een hele nieuwe ervaring. Toen Marcel even ging staan om z'n  masker wat beter te doen, riep de strandwacht door z'n megafoon, dat hij in overtreding was door op de stenen te gaan staan en zo het koraal beschadigde! Bij deze, onze excuses, we schamen ons diep en zullen 't nooit meer doen! Voortaan snorkelen we liever op veel mooie plekjes zonder strandwacht.

Vervolgens doorgezeild naar St. Thomas (Crown bay Marina), vanochtend wat geklust, naar de kapper geweest, boodschapjes gedaan en hard aan school gewerkt. Rond enen door naar Isla Culebra, de Spaanse Maagden Eilanden. We liggen hier fantastisch achter een berg en voor ons houdt het rif de golven tegen. Beter kan haast niet. Morgen inklaren en het eiland bekijken. Tot zover, groetjes van de piraten en hun ouders.


1 opmerking:

  1. Lieve mensen! We lopen achter op schema... Zitten in jullie kielzog op de BVI's en komen er aan! Groetjes vanaf de Seaquest

    BeantwoordenVerwijderen