AANKOMST SCHEVENINGEN 6 AUG 2011, 12:00 UUR

zondag 17 april 2011

Isla Culebra

Terug op Isla Culebra, een geweldig vervoermiddel gehuurd, een golfkarretje! Het hield het midden tussen grappig en levensgevaarlijk. In geval gingen we niet hard, wanneer Bram en Gijs het te hobbelig vonden, stapten ze uit en holden naast het piermegoggeltje mee.
Ja, nu lachen we nog, op weg naar Flamingo Beach.
Flamingo beach, staat volgens de internetlijst '10 mooiste exotische stranden ter wereld' op nummer 2!
Hele hoge golven, bijna té.

Bram klapt in een golf zo hard op de grond met bodyboard en al dat hij het uitgilt van de pijn. Marcel rent er meteen naar toe en verliest zo z'n zonnebril. Tijdens de zoekactie naar de bril (met Bram gaat 't al weer een beetje) krijgt Gijs een hele schep zand in z'n oog en is in tranen. Vervolgens wordt Marcel gewashiewashed in een golf en knalt met z'n schouder op het zand. De hele schouder zet op en doet erg veel pijn.
We besluiten Flamingobeach te verlaten, we vinden er niets meer aan. We crossen het hele eiland over, doen nog wat boodschapjes en wanneer we alles gezien hebben gaan terug naar de boot. 's Avonds eten we gezellig met Bram en Anja vlees en vis van de bbq. a/b Tarpan. Leuk, nieuwe verhalen en avonturen. Vanochtend hebben we gezamenlijk een kopje koffie a/b Moonrise gedronken en vanmiddag gesnorkeld. I.v.m. Marcels schouder doen we even rustig aan om de boel wat te ontzien en dus blijven we vandaag hier liggen.
Bram en Gijs hangen achter de bijboot voor een supersnelle snorkeltocht! Morgen gaan we redelijk bijtijds weg op naar: Puerto Rico.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten