AANKOMST SCHEVENINGEN 6 AUG 2011, 12:00 UUR

zaterdag 29 januari 2011

Grenada Le Phare Bleu Marina

Hoera, we zijn aan in Grenada. Na wederom een hobbelige rit liggen we nu prinsheerlijk naast de Abel T in een echte marina. Da's best lang geleden zo aan een steiger, namelijk Mindelo op de Kaap Verden. We hebben stroom, de vuilnis is al mee met de meneer die dat kwam ophalen en we kunnen water tanken, gewoon aan de steiger. Ook is er hier een goede scheepvaartbenodighedenwinkel, waar we vandaag nog een bezoekje gaan brengen. Ze hebben er, zo hoorden wij van de Wizard, bodyboards en snorkelspullen en daar hebben we reuze behoefte aan. Bram en Gijs zijn al vanaf Spanje op zoek naar goede bodyboards om lekker de golven mee af te surfen en waarschijnlijk gaat het vandaag eindelijk lukken om een stel op de kop te tikken. Marcel heeft ook helemaal zin in de chandler, er staat nog genoeg op 't lijstje. Van de Wizard hebben we heel attent al wat EC's gekregen (Eastern Caribian Dollars) en nu kunnen we direct een auto huren, dan geld pinnen en morgen het eiland verder verkennen. Het eiland ziet er in elk geval mooi groen uit, en terwijl ik dit type, klettert de regen op het zonnetentje. Met de zon die net is doorgebroken sluit ik dit verhaal verder af, om lekker een kopje koffie te drinken in de kuip. Groetjes van ons vieren.
Update:
's Middags vieren we samen met de AbelT-ers onze oversteek en constateren dat we (weer) in een nieuw Continent zijn aangekomen. Tobago, Suriname en Frans Guyana horen nl bij Zuid Amerika.
Met kinder- en echte champagne vieren we dat we nu in Noord Amerika zijn.



3 opmerkingen:

  1. En weer een stapje verder op de kaart.
    We blijven jullie volgen.
    Ron van Gessel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ron,

    Leuk dat je zo vaak reageert. Wel en beetje ondoenlijke tijd voor je denk ik???
    Groeten aan Femke en de kids
    Marcel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach, even in de zoveel tijd de verhalen doornemen.
    Stiekum meekijken met jullie avontuur.
    Ik voel me bijna een gluurder...
    En een ondoenlijke tijd ?
    Nou...Zwangere vrouw (12 wk), en twee zwaar verkouden koters...
    Dan kan het spannend worden gedurende de nacht, ook op onmogelijke tijden...en dan zet Papa fff zijn pc aan, bij brand meester.
    Veel plezier en avonturen gewenst de komende mijlen !
    (mocht je het willen weten...Hier nu -3 in de nacht en 0 overdag, voor de komende 3 dagen)
    Ron van Gessel

    BeantwoordenVerwijderen